Partner worden?

MindYourOwnBusiness is tof om mee samen te werken, al zeg ik het zelf 😉. Maar wist je dat je voor het aanbrengen van sommige diensten ook een commissie kunt verdienen?

Breng je bijvoorbeeld een nieuwe klant aan voor Expert plan van het All-In-One platform, dan krijg jij van mij maar liefst 250€ ‘finders fee’!

Hoe werkt het?

Via het formulier hieronder kan jij je als partner registreren. Ik evalueer je aanvraag, en je ontvangt feedback of je al dan niet partner kan worden en waarom.

Een reden bijvoorbeeld om afgewezen te worden, kan zijn omdat je geen ondernemer bent. Aangezien de commissie via factuur wordt uitbetaald, dien je uiteraard over een BTW- of ondernemersnummer te beschikken.

Commissie wordt uitbetaald vanaf 250€. Verzamel je commissie voor andere diensten, die lager ligt dan 250€, dan ontvang je dat bedrag in store-credit. Dit betekent dat je het kan gebruiken om me bijvoorbeeld in te huren om jouw website aan te passen, of voor training en andere zaken die ik online aanbied.

Je kan uiteraard ook blijven ‘sparen’ tot je aan het minimum uitbetalingsbedrag komt.

Uitbetalen?

Zodra het minimum uitbetalingsbedrag bereikt is, kan je een uitbetalingsaanvraag doen. Ik stuur je dan de instructies hoe jij je factuur mag opmaken.

Overzicht

In jouw account zie je op elk moment hoeveel store-credit je verdient hebt, en hoeveel referenties je hebt aangebracht.
Ik vind transparantie heel belangrijk om goede vrienden te blijven!

Klaar?

Vul dan jouw partneraanvraag hieronder in, en ik laat je weten of we partners worden 🙂.

P.S. Heb je al een gebruikersaccount? Log dan eerst even in.

Registreer partner-account

Weergaven: 7